Byt språk:
 • English
 • Norsk Bokmål
 • Svenska
 • Stansade packningar

  Stansade packningar

  Packningar används i flera olika typer av produkter. Vår huvudsakliga kundkrets finner vi idag inom elektronikindustrin. Vi kan leverera i princip vad som helst när det kommer till packningar, till exempel har vi producerat packningar till skogsmaskiner, toaletter, vattenledningar och kompressorer för luft och olja.

  Toppstansning

  Vi stansar idag mest mindre serier och vi är särskilt duktiga på toppstansning. Då stansar vi igenom materialet men inte skydds-/limpappret vilket möjliggör för självhäftande packningar. Ofta levererar kunden själv det material som ska stansas men vi kan även hjälpa till med att tillhanda hålla det material som du önskar stansa. Vi kan självklart hjälpa dig igenom hela processen från inköp av material till leverans av produkt. Vi stansar flera olika material, bland andra plast, skumplast, papper, kartong, gummi eller läder.

  Skärning

  Ibland kan en form vara för komplex för att det ska löna sig att göra ett verktyg och stansa. Då kan vi istället hjälpa dig genom att skära ut dessa produkter. Beskärning kan användas till flertalet olika produkter och material. Vanligt förekommande uppdrag är beskärning av tejper eller termisk isolering till kretskort, så kallat termiskt gränssnittsmaterial. Självklart kan vi hjälpa dig med mycket mer än så.

  Nyligen investerade vi på Stans-Service i en helt ny skärmaskin från Zund som vi kan använda för att skära ut din produkt. Det gör att vi även kan skära ut packningar, dummys för trycksaker, toppstansning för sil-pads och gap-pads, isolerings- och limfilmsdetaljer. Många av våra kunder finns idag inom elektronikindustrin men vi kan hjälpa till med de flesta skäruppdragen, det är bara att komma med en förfrågan.

  Kontakta oss

  Kontakta Stans-Service AB om du är i behov av stansverktyg eller stansformar av hög kvalitet. Varm välkommen!

  + 46 (0) 825 62 46

  info@stans-service.se