Byt språk:
 • English
 • Norsk Bokmål
 • Svenska
 • Övriga produkter

  Utstötargummi

  Produkten används för att stöta ut materialet ur stansen. På Stans-Service kan vi hjälpa dig att skära till bitar av utstötargummi anpassad efter ditt unika behov. Vi har de flesta typer av material för att kunna möta era behov på bästa sätt.

  Ståltejp

  Ståltejp används för att höja upp specifika knivar i en större stans. Produkten är en förbrukningsvara och vi försöker att alltid ha den tillgänglig för att uppfylla dina behov. Tejpen är självhäftande och tillverkad i rostfritt stål.

  Bigmatriser, biglinjer & perflinjer

  När man viker ihop en pappersmapp eller en flyttkartong har de så kallade stanslinjer som visar vart vecken kommer att vara. Kanterna är ”bigade” vilket innebär att man stansar med en rundad kniv som skapar ett veck i kartongen istället för att skära.

  Hålpipor

  När man stansar kan man samtidigt göra hål i materialet. Detta kan vara användbart om man till exempel ska göra förpackningar som ska hängas på europahål. Hålpiporna slits ofta snabbare än resten av stansen och behöver därför bytas mer ofta. Vi säljer hålpipor i flera olika mått så att du alltid kan få tag på förbrukningsmaterialet till din stans.

  Europahål

  I många butiksinredningar bygger man ställ där produkten ska hängas ifrån en pinne. Dessa pinnar monteras på något som kallas för europahål. Många av våra kunder stansar därför förpackningar med just europahål. Piporna slits emellanåt ut och behöver bytas. Piporna kan du köpa från oss på Stans-Service.